Geen objecten gevonden

Woning

Terug naar overzicht

Koningsdriehoek

Aantal woningen: 4 grondgebonden koopwoningen en 7 huurappartementen

Over dit project

 

Wonen aan het stadspark in het centrum van Den Helder, winkels op loopafstand, vlakbij het strand, bos en duinen dat kan allemaal want: aan de Koningstraat – Prins Hendriklaan ontwikkelt Helder Vastgoed 4 grondgebonden koopwoningen en 7 grote huurappartementen.

De 4 koopwoningen hebben een statige uitstraling, ruime slaapkamers, vrije indeelbare 2e verdieping en een ruime tuin met losse berging gelegen aan het park. De 7 huurwoningen verdeeld over 4 woonlagen zijn ruim van opzet, 2 slaapkamers, apart toilet, berging in het souterrain en kijken uit op het stadspark en de dijk. Zowel de woningen als de appartementen worden aardgas neutraal gebouwd.

Koopwoningen

Voor wat betreft de afwerking van keuken, sanitair en badkamer zijn bij dit project geen stelposten meegenomen in de koopsom. De woning wordt zoals het heet casco opgeleverd. Dus voor u alle mogelijkheden om de woning naar uw wens in te richten.

De huurappartementen worden opgeleverd met een; keuken, betegelde badkamer en toilet.

Meer informatie

Er wordt gasloos gebouwd. Het ontwerp is van Hilberink Bosch Architecten uit Berlicum.

Geínteresseerd?

Verkoopinformatie

Voor informatie omtrent de koopwoningen kunt u contact opnemen met verkoopmakelaar Coltof voor het aanvragen van de verkoopbrochure. Zij verzorgen de verkoop van de woningen en zijn bereikbaar via tel.nr. 0223-200005 of e-mail infocoltofmakelaardijnl 

 

Verhuurinformatie

Voor de huurappartementen kunt u contact opnemen met Helder Vastgoed BV. Zij beheren en verzorgen de verhuur van de appartementen en zijn bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 0223-677677 of via het Woonplein van Woningstichting Den helder, Middenweg 159 Den Helder.

De huurprijzen worden in een later stadium vastgesteld. Naast de huur zijn er ook algemene kosten voor Abonnee Onderhoud, glasverzekering, verlichting en schoonmaak. De appartementen/woningen worden t.z.t. verhuurd via www.woonmatchkopnh.nl

Voortgang

De bouw is in volle gang. 

 

Nieuwsbrieven

 

 

laatste update: 10-05-23

 


Kenmerken

  • Aantal woningen 4 grondgebonden koopwoningen en 7 huurappartementen

Planning

  • Start bouw reeds gestart
  • Datum van oplevering 3e kwartaal 2023
  • Status in ontwikkeling