Geen objecten gevonden

Woning

Terug naar overzicht

Koningsplein

Aantal woningen: 10 grondgebonden koopwoningen

Over dit project

 

Wonen aan het stadspark in het centrum van Den Helder, winkels op loopafstand, vlakbij het strand, bos en duinen dat kan allemaal want: aan de Koningstraat – Oostslootstraat ontwikkelt Helder Vastgoed 10 grondgebonden koopwoningen. Waarvan 8 woningen uitkijkend op het stadspark en 2 vrijstaande woningen in de Oostslootstraat.

Eén blik op de woningen en u ziet meteen dat elke woning zijn eigen karaktereigenschappen heeft. De authentieke ontwerpstijl kenmerkt zich o.a. in de traditionele daken. Tevens worden de woningen aardgas neutraal gebouwd en voorzien van een ruime tuin met losse berging.

Qua indeling kent iedere woning riante ruimtes, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u lekker aan het kokerellen bent. Of doe de tuindeuren open en geniet van uw heerlijke tuin. Op de 1e verdieping vindt u de slaapkamers en de badkamer. De raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken.

Bij een aantal woningen is de 2e verdieping vrij indeelbaar. Extra slaapkamer, thuiswerkkantoor of fitnessruimte? Aan u de keuze.

Voor wat betreft de afwerking van keuken, sanitair en badkamer zijn bij dit project geen stelposten meegenomen in de koopsom. De woning wordt zoals het heet casco opgeleverd. Dus voor u alle mogelijkheden om de woning naar uw wens in te richten.

Het ontwerp is van Braaksma & Roos architecten uit Den Haag.

Voortgang

De bouw van de woningen is in volle gang. De contouren van de woningen zijn goed te zien. De verkoop van de woningen loopt voorspoedig. 

 

Verkoopinformatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met verkoopmakelaar Coltof voor het aanvragen van de verkoopbrochure. Zij verzorgen de verkoop van de woningen en zijn bereikbaar via tel.nr. 0223-200005 of via email infocoltofmakelaardijnl

 

 

 

laatste update: 17-02-2023


Kenmerken

  • Aantal woningen 10 grondgebonden koopwoningen

Planning

  • Start bouw reeds gestart
  • Datum van oplevering 3e kwartaal 2023
  • Status in uitvoering