Woning

Timorlaan Den Helder

Aantal woningen: 15 woningen

Over dit project

In het wooncomplex Parkzicht worden de voormalige kantoorruimtes van Vrijwaard en Meerwerf omgebouwd tot 15 woningen en een gemeenschappelijke huiskamer. Er komen 11 appartementen varierend in grootte van ca. 35 m2 tot 50 m2 en 4 grotere appartementen van ca. 65 m2. Deze appartementen worden verhuurd door Woningstichting Den Helder. Vrijwaard draagt clienten aan voor de verhuur. Indien Vrijwaard geen clienten aandraagt, worden de appartementen via WoonMatch verhuurd. De gemeenschappelijke huiskamer wordt gehuurd door Vrijwaard en bestaat uit een bijeenkomstruimte met keuken, een ruimte voor dagbesteding en een buitenterras. Hier kan gebruik van worden gemaakt door bewoners van Parkzicht en mogelijk ook uit de wijk.

Appartementen

Indeling:

- woonkamer met open keuken
- 1 slaapkamer
- badkamer
- bergruimte

De vier grotere appartementen worden voorzien van een balkonkamer (inpandig balkon).

Voortgang

De werkzaamheden worden opgedeeld in 2 fases. Eind september starten de bouwactiviteiten van de eerste fase. In de laatste week van september vinden de zware sloopwerkzaamheden plaats. Tijdens deze werkzaamheden kunnen de huidige bewoners overdag uitwijken naar Ten Anker. De tweede fase start ongeveer in december.

laatste update: 16-09-19

• Plaats Timorlaan Den Helder