Woning

Terug naar overzicht

Bellevue wonen

Spuistraat/Stationsstraat/Prins Hendriklaan/Spoorstraat in Den Helder

Aantal woningen: deelplan 1a : 4 woningen / deelplan 1b : 3 woningen / deelplan 2 : 22 appartementen / deelplan 3 : 450 m2 comm.ruimte en 8 appartementen

Over dit project

wonen aan de rand van een mooi groen stadspark, winkels op loopafstand, uitwaaien op de dijk, eindeloos wandelen over het strand of door bos en duinen... dat kan allemaal want:

Helder Vastgoed BV ontwikkelt 22 appartementen en 7 eengezinswoningen (koop) aan de Spuistraat/Stationsstraat/Spoorstraat/Prins Hendriklaan in Den Helder.

zie voor meer informatie: projectwebsite deelplan 1a + 1b : www.bellevuewonen.nl

Op dit moment zijn er nog geen woningen verkocht.

 

Voortgang

De woningen in deelplan 1a (4 woningen) zijn gereed en opgeleverd. De start bouw van deelplan 1b (3 woningen) vordert gestaag. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2020. Deelplan 2 en 3 bevinden zich nu in de definitieve ontwerp fase. Het indienen van het wijzigingsplan bij de gemeente is reeds in werking gezet.

Parkeren

Parkeren voor deelplan 1a en 1b (7 woningen) betreft priv├ę parkeerplaatsen aan de achterzijde van de woningen. Voor deelplan 2 en 3 is het parkeren opgelost middels parkeerterrein op het achterliggende terrein. Dit is een openbare parkeerplaats.

 

 

laatste update: 9-10-2019

 

Indeling woningen/appartementen 

woningen
- ruime woonkamer
- (woon)keuken
- ruime tuin
- meerdere slaapkamers
- aparte toilet-/badruimte
- aparte bergingsruimte

indeling appartementen

- woonkamer met keuken
- meerdere slaapkamers
- aparte toilet-/badruimte
- balkon
- berging op de begane grond
- bovenste 2 appartementen met dakterras (optie)

Meer informatie

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in het Stadshart is de verplaatsing van schouwburg de Kampanje naar Willemsoord geweest. Zo is er ruimte ontstaan om een vergroening (doortrekken Stadspark) en een verdichting van het winkelareaal te kunnen realiseren. In het Uitwerkingsplan Stadshart wordt gesproken over het zogenoemde Haltermodel, waarvan deze specifieke locatie bekend staat als Halter 2. Inmiddels is het sfeerbeeld van het hotel wat ooit op de Kop van de Spoorstraat stond weer in het leven geroepen en is de werknaam van het project Halter Bellevue geworden.

Halter Bellevue is het sleutelstuk in de vernieuwing van het Stadshart. Gezelligheid, winkelen, parkeren, terrasjes en wonen in een parkachtige omgeving laten de sfeer van vroeger herleven.

Verkoopinformatie

Voor informatie omtrent de verkoop kunt u contact opnemen met verkoopmakelaar Coltof, telefoonnummer (0223) 200005 of via info@coltofmakelaardij.nl.

Geïnteresseerd?

Meldt u vrijblijvend aan voor de serie nieuwsbrieven over project Halter Bellevue. Hierin vertellen wij meer over het project en de voortgang hiervan. Kent u anderen die ook de nieuwsbrieven over dit project willen ontvangen? Opgeven voor de nieuwsbrieven kan telefonisch via het algemene telefoonnummer van Woningstichting Den Helder : (0223) 677677.

Zie ook onze Facebook pagina:  samen bouwen aan Den Helder

Nieuwsbrief


Algemeen

 • Plaats Spuistraat/Stationsstraat/Prins Hendriklaan/Spoorstraat in Den Helder

Kenmerken

 • Aantal woningen deelplan 1a : 4 woningen / deelplan 1b : 3 woningen / deelplan 2 : 22 appartementen / deelplan 3 : 450 m2 comm.ruimte en 8 appartementen

Planning

 • Start bouw deelplan 1b : 2e kwartaal 2019
 • Datum van oplevering deelplan 1b : begin 2020
 • Status in ontwikkeling/uitvoering
 • Partijen

 • Aannemer Dozy BV, Den Helder
 • Architect Attika Architecten, Amsterdam
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden