Geen objecten gevonden

Woning

Bellevue wonen

Spuistraat/Stationsstraat/Prins Hendriklaan/Spoorstraat in Den Helder

Aantal woningen: deelplan 1a : 4 woningen / deelplan 1b : 3 woningen / deelplan 2 : 22 appartementen / deelplan 3 : 450 m2 comm.ruimte en 8 appartementen

Over dit project

wonen aan de rand van een mooi groen stadspark, winkels op loopafstand, uitwaaien op de dijk, eindeloos wandelen over het strand of door bos en duinen... dat kan allemaal want:

Helder Vastgoed BV ontwikkelt 22 appartementen en 7 eengezinswoningen (koop) aan de Spuistraat/Stationsstraat/Spoorstraat/Prins Hendriklaan in Den Helder.

De appartementen en stadswoningen van deelplan 2 en 3 worden in de toekomst in de verhuur aangeboden.

zie voor meer informatie: projectwebsite deelplan 1a + 1b : www.bellevuewonen.nl

Op dit moment is er 1 woning verkocht en hebben wij een modelwoning gerealiseerd aan de Stationsstraat 24.

Voortgang

De woningen in deelplan 1a (4 woningen) en deelplan 1b (3 woningen) zijn gereed. Deelplan 2 en 3 bevinden zich nu in de definitieve ontwerp fase. Het indienen van het wijzigingsplan bij de gemeente wordt medio begin 2e kwartaal in werking gezet.

Parkeren

Parkeren voor deelplan 1a en 1b (7 woningen) betreft priv├ę parkeerplaatsen aan de achterzijde van de woningen. Voor deelplan 2 en 3 is het parkeren opgelost middels parkeerterrein op het achterliggende terrein. Dit is een openbare parkeerplaats.

laatste update: 2-3-2020

Indeling woningen/appartementen

woningen
- ruime woonkamer
- (woon)keuken
- ruime tuin
- meerdere slaapkamers
- aparte toilet-/badruimte
- aparte bergingsruimte

indeling appartementen

- woonkamer met keuken
- meerdere slaapkamers
- aparte toilet-/badruimte
- balkon
- berging op de begane grond
- bovenste 2 appartementen met dakterras (optie)

Meer informatie

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in het Stadshart is de verplaatsing van schouwburg de Kampanje naar Willemsoord geweest. Zo is er ruimte ontstaan om een vergroening (doortrekken Stadspark) en een verdichting van het winkelareaal te kunnen realiseren. In het Uitwerkingsplan Stadshart wordt gesproken over het zogenoemde Haltermodel, waarvan deze specifieke locatie bekend staat als Halter 2. Inmiddels is het sfeerbeeld van het hotel wat ooit op de Kop van de Spoorstraat stond weer in het leven geroepen en is de werknaam van het project Halter Bellevue geworden.

Halter Bellevue is het sleutelstuk in de vernieuwing van het Stadshart. Gezelligheid, winkelen, parkeren, terrasjes en wonen in een parkachtige omgeving laten de sfeer van vroeger herleven.

Verkoopinformatie

Voor informatie omtrent de verkoop van deelplan 1a en 1b kunt u contact opnemen met verkoopmakelaar Coltof, telefoonnummer (0223) 200005 of via info@coltofmakelaardij.nl.

De huurprijzen van deelplan 2 en 3 worden in een later stadium vastgesteld. Naast de huur zijn er ook algemene kosten voor Abonnee Onderhoud, glasverzekering, verlichting en schoonmaak. De appartementen/stadswoningen worden t.z.t. verhuurd via  www.woonmatchkopnh.nl

Verhuurinformatie

Helder Vastgoed BV beheert en verzorgt de toewijzing van de appartementen van deelplan 2 en 3.

Geïnteresseerd?

Meldt u vrijblijvend aan voor de serie nieuwsbrieven over project Halter Bellevue. Hierin vertellen wij meer over het project en de voortgang hiervan. Kent u anderen die ook de nieuwsbrieven over dit project willen ontvangen? Opgeven voor de nieuwsbrieven kan telefonisch via het algemene telefoonnummer van Woningstichting Den Helder : (0223) 677677.

Zie ook onze Facebook pagina:  samen bouwen aan Den Helder

• Plaats Spuistraat/Stationsstraat/Prins Hendriklaan/Spoorstraat in Den Helder

Kenmerken

• Aantal woningen deelplan 1a : 4 woningen / deelplan 1b : 3 woningen / deelplan 2 : 22 appartementen / deelplan 3 : 450 m2 comm.ruimte en 8 appartementen