Woning

Scheldestraat

Aantal woningen: Alle type woningen

Over dit project

Tussen de Scheldestraat en de Eemstraat ontwikkelt Woningstichting het Kreekpark: een parkachtige omgeving met kreekjes, veel groen en rust. Alle faciliteiten als winkelen, openbaar vervoer, bibliotheek en zorg  liggen op loopafstand.

Bouw uw eigen woning in het Kreekpark

De zelfbouwlocatie Kreekpark ligt op de hoek van de Scheldestraat en de Texelstroomlaan. In het Kreekpark kunt u uw eigen woning realiseren. Binnen de richtlijnen (concept beeldkwaliteitplan Kreekpark) bepaalt u de uitstraling van uw toekomstige woning. Over de indeling van uw woning beslist u uiteraard zelf, in overleg met de architect. Gedurende het hele ontwikkelproces heeft u zelf invloed op het eindresultaat en houdt u alle kosten zelf in de hand. Neem voor meer informatie contact op met Woningstichting.

Het Kasteel
Op de hoek Scheldestraat/Marsdiepstraat realiseren wij het Kasteel. Bekijk de projectpagina Scheldestraat-Kasteel voor meer informatie.

Het Landhuis
Aan de Scheldestraat komt Het Landhuis.  Bekijk de projectpagina Scheldestraat-Landhuis voor meer informatie.

• Plaats Scheldestraat

• Aantal woningen Alle type woningen
  • Doelgroep Kopers die naar eigen smaak willen bouwen.

• Start bouw Reeds begonnen
  • Partijen