Geen objecten gevonden

Woning

Naar overzicht

Over het Wad - panorama appartementen en herenhuizen

Aantal woningen: 29 panorama appartementen, 5 maisonettes en 10 herenhuizen

Over dit project

- Wonen met uitzicht in Over het Wad

Wilt u gelijkvloers of ruimtelijk wonen? laat u verleiden door het ruime, mooie en ideaal gelegen Over het Wad. De naam zegt het al: vanuit de fraaie lichte appartementen en ruime herenhuizen van Over het Wad heeft u schitterend zicht over Den Helder, het waddengebied en Texel. Met de zee en het strand als fraaie decors voor de meest inspirerende panoramabeelden. En dat terwijl u intens geniet van de luxe en ruimte van uw nieuwe woning.

zie verkoopwebsite: www.overhetwad.com  

29 koopappartementen en 5 maisonettes

De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen: een kleinschalig appartementencomplex in het noordelijk deel van het woongebied en een daarnaast gelegen woontoren met tien woonlagen. Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit negen woonlagen en in totaal aangename 15 aangename drie- en vierkamer appartementen met mooie terrassen. De woontoren omvat 19 appartementen, met oppervlakten van 80 tot maar liefst 150 m2. De terrassen zijn gelegen op het zuiden of westen. Vanaf de derde verdieping biedt deze fraai vormgegeven toren eindeloze vergezichten over de zee, de stad en Texel. Op de twee bovenste verdiepingen bevinden zich twee prachtige penthouses met een riant terras.

10 statige herenhuizen

Over het Wad biedt een gevarieerd aanbod ruime (gezins)woningen. Naast de toren bevinden zich vier grote woningen met een dakterras op het zuiden. Van de 14 herenhuizen komen er zes eengezinswoningen met een tuin op het zuiden en aan de westzijde van het plan worden nog vier twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. Ook de gezinswoningen bieden fraaie uitzichten over de zee of de nabijgelegen grachten.

Verkoopinformatie

Voor meer informatie, prijzen en verkoopbrochure verwijzen wij u naar:  www.overhetwad.com

Voor verdere informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Jongewaard-Heemskerk NVM Makelaars, Middenweg 159A in Den Helder, telefoonnummer (0223) 612230 of via e-mail: info@jongewaardheemskerk.nl

Alle appartementen en woningen zijn inmiddels verkocht.

 

 

Voortgang

Op 13 februari was de laatste kijkdag voor de toekomstige bewoners, waarbij iedereen in zijn eigen woning kon kijken. Momenteel zijn we druk met de afbouw bezig. De nutsbedrijven zijn aangevangen met het invoeren van de nutsvoorzieningen (gas, water en elektra). De stallingsruimte is inmiddels mee aangevangen. Deze loopt door de weersomstandigheden de nodige vertraging op, evenals het metsel- en voegwerk. Alle kopers hebben vanuit Helder Vastgoed een geprognotiseerde opleverdatum ontvangen. Wij doen er alles aan om deze datums te halen. De eerste woningen worden half april opgeleverd en dit loopt tot half mei 2020.

 

 

Verwachte oplevering : 2e kwartaal 2020

 

Nieuwsbrieven

- nieuwsbrief Over het Wad Oktober 2019

- nieuwsbrief Over het Wad Juni 2019

- nieuwsbrief Over het Wad Maart 2019

 

laatste update: 2-3-2020

 


Kenmerken

 • Aantal woningen 29 panorama appartementen, 5 maisonettes en 10 herenhuizen

Planning

 • Start bouw 29 maart 2018
 • Datum van oplevering verwachte oplevering 2e kwartaal 2020
 • Status in uitvoering
 • Partijen

 • Aannemer A. Tuin Den Helder BV
 • Architect Geurst & Schulze Architecten, Den Haag
 •  
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden