Geen objecten gevonden

Over dit project

 

Helder Vastgoed BV ontwikkelt aan de Spoorstraat in Den Helder : Halte Bellevue, te weten 1100 m2 commerciele ruimtes.

Voortgang

Op dit moment is Zeestad BV bezig met de bouwrijp werkzaamheden (slopen bestaande opstallen en verleggen kabels en leidingen). Wij krijgen conform de contractuele afspraken de gronden vanuit Zeestad BV bouwrijp overgedragen. De bestekstukken zijn gereed en de aannemer is aan het rekenen waarbij de prijsindiening medio begin mei is vastgesteld. Indien de prijs binnen de financiele kaders valt, kunnen we toewerken naar een start bouw voor de bouwvakantie. Globale oplevering: medio eind 2e kwartaal 2020.

Voor alle ruimtes zijn huurders gevonden. De volgende partijen zullen hun intrek gaan nemen in Halte Bellevue: café Bom Dia, Vishandel Pen en slagerij Hans Halman, Croissanterie Avanti en Cést Si Bon.

 

Meer informatie

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in het Stadshart is de verplaatsing van schouwburg de Kampanje naar Willemsoord geweest. Zo is er ruimte ontstaan om een vergroening (doortrekken Stadspark) en een verdichting van het winkelareaal te kunnen realiseren. In het Uitwerkingsplan Stadshart wordt gesproken over het zogenoemde Haltermodel, waarvan deze specifieke locatie bekend staat als Halter 2. Inmiddels is het sfeerbeeld van het hotel wat ooit op de Kop van de Spoorstraat stond weer in het leven geroepen en is de werknaam van het project Halte Bellevue geworden.

Halte Bellevue is het sleutelstuk in de vernieuwing van het Stadshart. Gezelligheid, winkelen, parkeren, terrasjes en wonen in een parkachtige omgeving laten de sfeer van vroeger herleven.

 

Zie ook onze Facebook pagina:  samen bouwen aan Den Helder

 

 

laatste update: 060519

 

 


Planning

  • Start bouw deelplan 4 medio 3e kwartaal 2019
  • Datum van oplevering deelplan 4 eind tweede kwartaal 2020
  • Status in ontwikkeling
  • Partijen

  • Architect Attika Architecten, Amsterdam