Raetsheren van Orden

Woningstichting beheert via Helder Vastgoed Woondiensten BV (HVW) een aantal VVE's. In opdracht van het bestuur van deze VVE's organiseert HVW ledenvergaderingen, doet de administratie (inclusief het innen van ledenbijdragen), regelt het technisch beheer en andere voorkomende zaken.

Als beheerder bemiddelt HVW uitsluitend in verzekeringen en verstrekt zij absoluut geen advies. Om te kunnen bemiddelen in verzekeringen heeft HVW via Woningstichting een samenwerkingsovereenkomst met Raetsheren van Orden dat bij de AFM geregistreerd is onder nummer 12008569.

Raetsheren van Orden is een onafhankelijke registermakelaar in assurantiĆ«n die vanuit haar deskundigheid en vakbekwaamheid bevoegd is om VVE's te adviseren op het gebied van verzekeringen. De professionals van de VVE-desk bij Raetsheren van Orden zijn bestuurders van VVE's graag van dienst via het e-mailadres vvebestuur@thvo.nl.