Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

"Zelf poep wegbrengen"

Publicatiedatum: 15-11-2021

 

Expeditie Noord-Holland bezoekt tiny housebewoners Bo en Nicoline in de Falgatuinen in de Gemeente Den Helder . Zij geven een inkijkje in hun tiny house en hun leven in de Falgatuinen. Hoe verwarmen ze hun tiny house, wat doen zij met de ontlasting en hoe bevalt Den Helder. Benieuwd? Bekijk dan: www.nhnieuws.nl/nieuws/294629/expeditie-noord-holland-tiny-houses-de-toekomst-wekelijks-zelf-onze-poep-wegbrengen

Tiny House Den Helder is een project van Helder Vastgoed BV waar op een grote huurkavel voor onbepaalde tijd off-grid in een zelf te ontwerpen tiny house gewoond kan worden. Door de grote mate van ontwerpvrijheid staan er zeer diverse en prachtige, vaste en on-wheels, tiny houses.

In Expeditie Noord-Holland (van NH Nieuws) worden belangrijke thema's binnen de provincie, zoals woningnood, klimaat of bereikbaarheid onderzocht. Met welke opgaven en uitdagingen worden burgers, gemeenten en de provincie geconfronteerd. Met welke oplossingen komen ze en hoe ziet Noord-Holland er in de toekomst eigenlijk uit.

Meer informatie over het project Tiny House Den Helder staat op www.woningstichtingdenhelder.nl/projecten/gebied/tiny-house.

 

Deel deze pagina