Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Wonen met uitzicht in ‘optopwoning’

Publicatiedatum: 10-06-2020

Komende weken plaatst Aannemerij Dozy in opdracht van Helder Vastgoed BV het casco van de ‘optopwoningen’ op het complex Heiligharn. Na ongeveer 3 weken wordt begonnen met de afbouw van de vijf nagenoeg energie neutrale woningen. De verwachting is dat de woningen eind 2020 gereed zijn.

Bovenop het appartementengebouw Heiligharn komt een extra laag woningen. Bij de hoge doorgang komt een drie-kamerappartement met een terras van 44m2. Boven het trappenhuis halverwege Heiligharn verrijzen vier tweekamerappartementen met terrassen variërend tussen de vijftien en 38 m2. De huurprijzen zijn nog niet bekend. De woningen zullen te zijner tijd aangeboden worden op www.woonmatchkopnh.nl.

Om het Heiligharn zowel esthetisch als duurzaam te maken zijn er eerder een gevelrenovatie, balkonuitbreiding, galerij- en balkonhekrenovatie uitgevoerd en nieuwe vluchttrappen geplaatst. In De Schooten zijn ook de galerijwoningen aan de Baljuwstraat aangepakt en voorzien van een aantrekkelijk gevel. Later dit jaar wordt begonnen met de 154 flatwoningen aan de Baskeweg, deze worden volledig geüpgraded met 3D- geprinte betonelementen.

 

Deel deze pagina