Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Winnaars willen zelf wel in tiny house wonen!

Publicatiedatum: 11-07-2018

Afgelopen week maakte tiny house deskundige Marjolein Jonker de winnaars bekend van de ontwerpopdracht ‘Bouw je eigen Tiny House’ van Lyceum aan Zee. De winnende tiny houses vielen op door hun slim bedachte duurzame oplossingen en prachtige afwerking. Een aantal winnaars wil later wel in hun eigen tiny house wonen.

Na een rondleiding over het tiny housegebied de Falgatuinen gingen meer dan 200 leerlingen van Havo/VWO 4 begin 2018 aan de slag met het ontwerpen en bouwen van hun tiny house. Dit resulteerde in 120 tiny houses. Na een selectieronde op Lyceum aan Zee mocht het publiek in de Helderse Vallei uit 15 ontwerpen een top drie kiezen. De winnende ontwerpen zijn te bezichtigen in de etalage van de Projectwinkel Stadshart van Woningstichting Den Helder – Spoorstraat 35.

Het project verbindt lesdoelen van het vak ‘Culturele en kunstzinnige vorming’ met bestaande projecten in de stad, waardoor de koppeling tussen school en beroepspraktijk duidelijk wordt. Het lesprogramma is tot stand gekomen door een samenwerking van Lyceum aan Zee, Woningstichting Den Helder en De Helderse Vallei. In de Falgatuinen is plaats voor 34 tiny houses. Meer informatie over tiny houses.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden