Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Tiny house te huur

Publicatiedatum: 20-02-2023

 

Unieke kans…..Tiny House te huur!

Er zijn nog nauwelijks tiny houses te huur in Nederland. Maar in de Falgatuinen in Den Helder is het mogelijk. Helder Vastgoed BV biedt het ‘Vissershuisje’ te huur aan.

Geef je om het milieu en wil je een kleine voetafdruk achterlaten op deze aarde? Vind je het een geen probleem om je energieverbruik aan te passen aan de seizoenen? Ben je graag veel buiten, houd je van tuinieren? Dan ben jij misschien wel de Tiny House bewoner die Helder Vastgoed BV zoekt voor het Vissershuisje!  

 

Tiny wonen wonen op royale kavel

Het tiny house biedt 45 m2 woonoppervlak verdeeld over twee woonlagen en staat op een zeer ruime kavel van 620 m2 in het groen. Op de begane grond van 30m² vindt u de woonkamer, open keuken (keukenblok met spoelbak), hal en droogtoilet. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping van 15m². Hier bevinden zich de slaapkamer en doucheruimte. Bij het tiny house hoort een ruim terras waar je in alle rust kunt genieten.

 

Duurzaam leven

Op het dak van het Vissershuisje liggen vijf zonnepanelen die aangesloten zijn op een accu. De opgewekte elektriciteit is in de winter niet voldoende om elektrisch op te koken, een oven mee te verwarmen of een wasmachine op te laten draaien.  Maar voor de donkere dagen is het mogelijk om tegen betaling een mobiele accu te gebruiken om de eigen accu op te laden. In het nabij gelegen Financieel Fit Huis Het FUNdament staan een wasmachine en droger. Munten zijn te koop in Het FUNdament.

Het Vissershuisje is voorzien van een gasgestookte radiator (DRU Style 5) en een geiser. Een eventuele houtkachel kan worden aangesloten op de aanwezige dak doorvoer.

Het Vissershuisje is samen met een ander huisje aangesloten op een helofytenfilter. Het gebruik en onderhoud van het helofytenfilter is de verantwoording van de gebruikers.

Wonen in de Falgatuinen

In de Falgatuinen is ruimte voor 27 Tiny Houses. De meeste huisjes zijn door de toekomstige bewoners zelf ontwikkeld. In de directe omgeving van de Falgatuinen zijn winkels, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en bibliotheek. Vanaf de Falgatuinen is de afstand naar de duinen nog geen kilometer en je bent met de fiets binnen 10 minuten op het strand of in het Helderse stadshart. In de stad aangekomen kun je de trein pakken, een bezoek brengen aan de in 2018 tot beste bibliotheek van de wereld uitgeroepen bieb, diverse musea of de horeca op Willemsoord.

 

Kosten en aanmelden

De huurprijs van het Vissershuisje inclusief de grond en exclusief servicekosten is € 713,- euro per maand (de servicekosten zijn +/- 10 euro p/m). Het Vissershuisje is per 15 april 2023 te huur. Mogelijk kunt u nog spullen van de huidige huurder overnemen.

Is je interesse gewekt en wil je in aanmerking komen om het Vissershuisje te huren? Schrijf in een brief of mail wie je bent en waarom je meent dat je de ideale huurder voor het Vissershuisje bent. Mail je motivatie voor 7 maart naar squartelwsdhnl. Het team van Helder Vastgoed BV maakt vervolgens een selectie en nodigt de kandidaten uit voor een gesprek.

 

Deel deze pagina