Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Kleur aan vier nieuwe huurwoningen Koningdwarsstraat

Publicatiedatum: 13-04-2022

Er komt kleur aan de bouw van vier huurwoningen aan de Koningdwarsstraat 71-73 in de Gemeente Den Helder, tegenover buurthuis Centrum. Letterlijk en figuurlijk. De bouw vordert gestaag en de jongste impressies van het Helderse bureau KJK Architecten tonen hoe het project van Woningstichting/ Helder Vastgoed BV er straks na voltooiing uit gaat zien.

Naar verwachting zullen de woningen, gebouwd door Aannemingsbedrijf A Tuin Den Helder BV, in het derde kwartaal van dit jaar worden opgeleverd. Ze hebben alle vier meerdere slaapkamers, een achtertuin en inpandige berging. De woningen worden gasloos uitgevoerd en krijgen zonnepanelen op het dak.

De huurprijzen zijn nog niet bekend. De woningen worden te zijner tijd via het woningtoewijzingssysteem www.woonmatchkopnh.nl toegekend.

De komende jaren bouwt Helder Vastgoed BV meer dan 400 (sociale) huur- en koopwoningen in Den Helder om de woningnood aan te pakken. In het stadshart komen dit jaar naast de 4 huurwoningen aan de Koningdwarsstraat ook nog 12 nieuwe sociale huurwoningen aan de Spuistraat. Daarnaast start dit jaar de bouw van 36 huurwoningen in Het Warenhuys, 36 huurappartementen nabij Halte Bellevue, 7 koopwoningen Palmhout in de Spoorstraat en 4 koopwoningen op de oude plek Biegstraten in de Koningstraat. Tevens wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van het plan Dijkkwartier met een combinatie van maar liefst 200 (sociale) huur- en koopwoningen op een unieke locatie. Buiten het centrum wordt naast Het Kasteel (39 huurappartementen) nog gestart met het nieuwbouwproject Molenplantsoen met 34 koop- en huurwoningen.

Bekijk https://www.facebook.com/samenbouwenaandenhelder voor de actuele informatie over diverse projecten. 

 

 

Deel deze pagina