Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Jeugd proeft aan de bouw

Publicatiedatum: 07-05-2021

Onder toezicht van vakmannen van Helder Vastgoed Onderhoud BV en Helder Vastgoed Schilderwerken maakten 15 Helderse jongeren in de meivakantie kennis met de bouw. Glas snijden, kozijnen plaatsen, deuren afhangen, gipswanden maken, lassen en het maken van een heuse alcoholvrije bar behoorden tot de vele werkzaamheden waar de enthousiaste deelnemers zich op mochten stukbijten. En dat allemaal in een veilige omgeving waar fouten gemaakt mogen worden.

Onder begeleiding van leermeesters van ESPEQ, Helder Vastgoed BV, Zeestad Staal en Mee En DeWering werkten de jongeren aan het nieuwe gamecentrum binnen TekPark op Willemsoord in DenHelder. Niet zomaar, ze zijn echt in dienst en ontvangen aan het eind van de week een salaris. Doel is om jongeren tussen de 14 en 18 jaar die momenteel in het voorgezet onderwijs op Scholen aan Zee zitten enthousiast te maken voor het werken in de bouw. Door ze jong te laten proeven aan de bouw kunnen ze tijdig hun toekomstig vakkenpakket hierop afstemmen.

Helder Vastgoed BV werkt de komende jaren door aan diverse aansprekende projecten in de Gemeente Den Helder. Om deze te kunnen realiseren zijn vakmannen van timmerman tot ingenieur brood nodig. De eerste geluiden zijn veel belovend, een aantal deelnemers kiest voor een vakkenpakket dat past bij de bouw. Een leerzaam en mooi project dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Bekijk het laatste nieuws op https://www.facebook.com/samenbouwenaandenhelder

Deel deze pagina