Over ons Nieuws & Publicaties Nieuws Nieuwsbericht Het FUNdament: Start eerste consuminderkring

Het FUNdament: Start eerste consuminderkring

Leestijd: 1 min

In consuminderhuis Het FUNdament start op dinsdagmiddag 7 juli de eerste Consuminderkring. Een consuminderkring is een groep mensen die elkaar een keer in de twee weken ontmoet. Onder begeleiding leert men met en van elkaar hoe men rond kan komen met weinig geld. Maar ook hoe eventuele schulden betaald kunnen worden en zelfs hoe gespaard kan worden. Door met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen, leren we van elkaar en gaan we bewuster om met wat er is.

Consuminderen gaat nog een stapje verder dan uitkomen met je inkomen. Het is ook een manier van leven. Daarom krijgen onderwerpen als gezond eten, biologisch tuinieren, zelf cadeautjes en kleding maken, zelf klussen, sociale contacten onderhouden, uiterlijke verzorging, ontspullen, administratie bijhouden, actief en gezond blijven en duurzaam en milieubewust leven ook ruim aandacht. Niet alleen door er over te praten maar ook door het in praktijk te oefenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Alders, 06-82616322. Het adres van consuminderhuis Het Fundament is Dintelstraat 153. Bekijk ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/ConsuminderhuisHetFUNdament/

Het Consuminderhuis werkt nauw samen met het initiatief Financieel Fit Den Helder.