Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Gezocht: Projectopzichter Vastgoed

Publicatiedatum: 19-03-2021

In verband met het vertrek van de huidige collega is er binnen de Groep Vastgoed een vacature ontstaan voor

 

Projectopzichter Groep Vastgoed ( Fulltime 36 uur p/w )

 

Functie-inhoud:

U zorgt voor een correcte coördinatie en uitvoering van nieuwbouw en planmatige onderhoudswerkzaamheden. Hierbij draagt u zorg voor de nodige rapportage en informatie aan de bewoners, gebruikers, alsmede voor de bouwadministratie.

Ook draagt u zorg voor een tijdige termijnbetaling en oplevering van het werk voor zowel aannemer als bewoner of gebruiker. Daarnaast draagt u zorg voor relevante informatieverstrekking aan de bedrijfsleider.

 

Functie-eisen:

Wij zijn voor deze afwisselende functie op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed kan samenwerken. Het is belangrijk dat u klantgericht bent, zowel in-  als extern en stressbestendig.

Naast bovenstaande competenties

  • beschikt u over bouwkundige kennis op HBO niveau (mbo diploma met voldoende ervaring kan ook)
  • beschikt u over werkervaring op bouwkundig gebied
  • bent u pro- actief
  • heeft u affiniteit met automatisering
  • beschikt u over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

 

Wij bieden u:

De functie geldt voor de periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt mogelijk overgegaan tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. De salariëring, overeenkomstig het functieniveau H, correspondeert met de CAO Woondiensten. Afhankelijk van leeftijd en werkervaring kan het salaris variëren van € 3.159,- tot € 4.154,- bruto per maand (op basis van CAO 2019-2020 en 36 uur per week, exclusief vakantiegeld). Daarnaast wordt aan u een auto van de zaak ter beschikking gesteld.

Reageren:

Mocht u vragen over deze functie hebben dan kunt u contact opnemen met Dhr. A. op ‘t Ende, bedrijfsleider Groep Vastgoed, tel nr. 0223-677761.

Uw sollicitatie kunt u per e-mail richten aan Helder Vastgoed bv,  t.a.v. mevr. A. de Lange, afdeling Personeel & Organisatie, e-mailadres adlange@wsdh.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden