Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Gezocht: enthousiaste huurders voor uniek pand

Publicatiedatum: 23-01-2021

 

Aan de Zuidstraat heeft Woningstichting Den Helder een beeldbepalend pand, de voormalige dokterswoning, verbouwd tot een pand met zes studio’s. Het uitzicht op de Oude Rijkswerf is uniek. Bij dit complex hoort ook een pittoresk tiny house, met de ingang aan de Keizersgracht.

Twee studio’s en het tiny house zijn op dit moment (tijdelijk) verhuurd. Wij zoeken voor de overige studio’s huurders die dit complex met respect voor de architectonische waarde willen bewonen. 
Het complex is vrij compact gebouwd. De studio’s zijn niet groot en bedoeld voor huishoudens, bestaande uit één tot maximaal twee volwassen personen. 

De bewoners treffen elkaar ongetwijfeld regelmatig in het gemeenschappelijke trappenhuis of op de gemeenschappelijke buitenruimte. Het is daarom belangrijk dat de bewoners met elkaar afspraken maken over het gebruik en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, en dat die afspraken ook worden nagekomen.

Wij nodigen iedereen, ook mensen die als groep willen wonen, en zich tot dit complex voelen aangetrokken en belangstelling hebben hier een studio te huren, uit om een brief met motivering te sturen aan Jan de Beurs (postbus 90, 1780 AB Den Helder). 

Behalve waarom u in het complex wilt wonen, moet in ieder geval in de brief ook uw leeftijd, huishoudsamenstelling, uw bron van inkomsten en uw belastbaar jaarinkomen (2019 of 2020) worden vermeld. Wij ontvangen uw brief met motivering uiterlijk 3 februari a.s. 

Na ontvangst van alle brieven zullen wij op basis van motivatie een selectie maken en deze kandidaten uitnodigen voor een bezichtiging.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden