Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Geen huurverhoging in 2021

Publicatiedatum: 16-03-2021

 

Geen jaarlijkse huurverhoging voor huurders van woningen van Woningstichting Den Helder en van Helder Vastgoed. De regering heeft besloten dat de huren van gereguleerde corporatie-woningen dit jaar niet worden verhoogd.

Woningstichting Den Helder is een woningcorporatie en al haar woningen zijn gereguleerd. De huurders van woningen van Helder Vastgoed bv kunnen ook gerust zijn: zij worden gelijk behandeld als de huurders van onze corporatiewoningen. Ook zij hoeven dit jaar geen huurverhoging te betalen. Dit geldt zowel voor huurders van gereguleerde als van geliberaliseerde woningen van Helder Vastgoed bv.

Servicekosten

De servicekosten staan los van de huur die voor de woning wordt betaald. Het betreft kosten voor de huismeester, tuinonderhoud, verlichting van het gemeenschappelijk portaal etc.  Met Stichting Huurdersbelang wordt jaarlijks de aanpassing van deze kosten besproken. Ook dit jaar leiden aanpassingen in de kosten tot aanpassingen van de bedragen die huurders maandelijks moeten betalen. Deze aanpassingen brengen we wél in rekening. Huurders die dit betreft krijgen hiervan schriftelijk bericht.   

 

Deel deze pagina