Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Feest in Den Helder, 100 jaar Woningstichting

Publicatiedatum: 22-04-2022

Op 26, 27 en 28 augustus staat Den Helder in het teken van het feest 100 jaar Woningstichting. Drie dagen lang parades, theaterfestivals en optredens op Willemsoord en in het stadshart. Den Helder hangt de slingers op! 

Op vrijdag komt Close Act. Bij het Stadshart op Koers feest in 2018 was dit al een groot succes. En nu komen ze met een geheel nieuwe voorstelling. Nog grootser!  Centraal staat een 16-meter hoge globe, een groot videoscherm, vliegende acrobaten, drummers hangende in de globe. Kortom: een groot visueel spektakel, omlijst met veel muziek. En alles dwars door het publiek heen. De wereld op een heel andere manier gepresenteerd. 

Voor jong en oud trekt er zaterdag een feestelijke parade door het stadshart en is er een theaterfestival op Willemsoord te beleven. De muzikale zusters van OG3NE trappen het feestprogramma op Willemsoord af. Ook Helders trots is goed vertegenwoordigd met optredens van Van Dik Hout en Bark. Voor de Hollandse meezingers schrapen we onze keel bij Wolter Kroes en de Hazes tribute act. Met Trijntje Oosterhuis en Xander Buisonjé treden twee topartiesten op. De avond wordt afgesloten met een feest optreden van De Heeren Aemstel Band samen met Nederlands beste zangeres Berget Lewis. Als finale eindigen we de avond met een oogstrelende lasershow. 

Zondag begint voor liefhebbers van klassieke muziek met Rondje Klassiek om vervolgens lekker met de meiden mee te zingen met Merol. Daarna neemt Ilse de Lange met haar typische country- en popsongs het podium over. Met de top 40 hit ‘Zij wil mij’ in de pocket is de stage vervolgens voor Flemming. De heupen kunnen daarna los bij de Latin klanken van Belle Perez om vervolgens mee te zingen met alle grote hits van Queen bij het optreden van Queen Must Go On. Helemaal los gaan we met de high-energy show van het DJ-Duo Wipneus en Pim. Het weekend sluiten we gezamenlijk af met de spectaculaire lasershow.  

Al een eeuw lang speelt Woningstichting Den Helder een belangrijke rol in de huisvesting van de inwoners van Den Helder. We bouwen, onderhouden, renoveren, slopen en verduurzamen woningen. We herstructureren wijken en werken aan de grootste energietransitie ooit. Dat alles kan niet zonder begrip en enthousiasme van de inwoners van Den Helder, Julianadorp en Callantsoog. Ook de komende jaren vragen wij nog het nodige geduld en uithoudingsvermogen. Zo zijn we nog volop bezig in alle wijken van Den Helder: stadhart, Nieuw Den Helder, De Schooten en Julianadorp.  Alles natuurlijk met de bedoeling dat we met elkaar in een toekomstbestendige stad wonen.  

Als dank nodigen wij alle inwoners van Den Helder uit om samen met ons het 100 jarig bestaan te vieren. Wij zien u graag op 26, 27 en 28 augustus!   

Blijf up-to-date en lees de laatste informatie op facebook.com/100jaarWoningstichting!

 

Deel deze pagina