Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Expositie FREA MAY op Woonplein

Publicatiedatum: 09-10-2018

FREA MAY exposeert t/m 28 december 2018 op het bordes van het Woonplein van Woningstichting Den Helder. Vrije bezichtiging op werkdagen tijdens kantooruren ( vrijdags tot 12.00 uur )

Voor de tweede keer vult schilderes Frea May uit Breezand de fraaie ruimte aan de Middenweg 159, te Den Helder met haar kleurige werk. 65 recente schilderijen, gemaakt in onze fraaie regio. Ze laat u graag zien, wat zij aan schoonheid heeft ontdekt in de kop van Noord-Holland.

Het werk is veelal uitgevoerd in olieverf, volgens Frea: 'het mooiste materiaal voor het mooiste vak van de wereld.  Kleur, uniciteit, avontuur en ruimte zijn componenten om mijn handschrift af te geven. Onderzoek ligt aan het werk ten grondslag, kijken, kijken, kijken, wachten, voorkoken, het zoeken naar vorm en kleur, verwondering voor wat ik al kijkend ontdek, zonder de weg kwijt te raken. Het werk zegt veel over mij, ..... is mij. Het moet ogen alsof het gemakkelijk tot stand is gekomen.'

Indien u rondgeleid en/of ge├»nformeerd wilt worden kunt u hiervoor een afspraak maken met Frea. (Tel 0223 522522 of 06  55598683 , www.freamay.nl)

Frea heeft de expositie met veel plezier ingericht en hopelijk wordt u er blij van!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden