Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Eerste heipalen Hector Treubstraat in de grond.

Publicatiedatum: 12-05-2021

 

Met het heien is een start gemaakt met de aanpak van de voormalige school aan de H. Treubstraat 80-82. Door gebruik te maken van holle heipalen zullen omwonenden minder overlast ervaren van deze werkzaamheden. Op deze locatie komen 13 appartementen voor bewoners met een licht verstandelijke beperking en een steunpunt voor 's Heeren Loo.

Het historisch uiterlijk van het gebouw uit 1936 is door architect Beltman zoveel mogelijk intact gelaten. Het gebouw had oorspronkelijk ijzeren raamsponningen. Die zijn later vervangen door kunststof kozijnen. Helder Vastgoed plaatst weer aluminium kozijnen terug waarmee het originele beeld het beste wordt benaderd.

In het kader van een CO2-neutraal woningbezit wordt er geen gas aangesloten en wordt de warmte opgewekt via bodemwarmtewisselaars en een warmtepomp. Verder komen er 6 zonnepanelen per appartement op het dak en wordt het gebouw geïsoleerd volgens de eisen van deze tijd. Er komt een gemeenschappelijke fietsenberging en parkeren gebeurt op eigen terrein. Het project moet in 2022 klaar zijn.

 

Deel deze pagina