Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bouwbord De Brink onthuld

Publicatiedatum: 17-10-2018

Twee toekomstige bewoners van De Brink onthulden 15 oktober het bouwbord van het gelijknamige project De Brink. De verwachte oplevering is eerste kwartaal van 2020.

In Julianadorp Oost aan de Koningsbrink realiseert Helder Vastgoed BV in samenwerking met De Omring een woon-/zorggebouw met 33 zorgclusterwoningen. Het bouwplan voor kleinschalig wonen voor ouderen komt aan de rand van de eerste fase van de Willem Alexander Hof te liggen.

Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen en een kapconstructie van diverse schuine kappen haaks op de lengterichting van het gebouw. Op de begane grond worden 16 zorgeenheden gesitueerd rondom twee centrale huiskamers. Per huiskamer acht woningen. Op de verdieping idem dito met dien verstande dat één cluster uit 9 woningen bestaat. De vier centrale huiskamers van ca. 80 m2 worden voorzien van een terras/balkon, gesitueerd op het zuiden, van ca. 30 m2 waar de bewoners buiten kunnen zitten.

Naast het woongebouw komen 22 parkeerplaatsen voor bewoners, bezoekers en personeel. Het naastgelegen fiets-/voetpad biedt middels een brug een ontsluiting naar het oude dorp en maakt zo het winkelcentrum De Riepel bereikbaar.

Het ontwerp wordt verzorgd door  GeO Architecten uit Schagen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden