Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

BOUW JOUW TOEKOMST?!: GBS De Lichtlijn

Publicatiedatum: 10-04-2019

 

Op 10 april bezochten 13 enthousiaste leerlingen groep 8 van basisschool De Lichtlijn de gastles 'BOUW JOUW TOEKOMST?!' in de Projectwinkel Stadshart. Na een korte introductie bij de grote maquette van de Helderse Binnenstad volgden de kinderen een presentatie over de bouw. Natuurlijk mocht er ook even gevoeld worden aan bouwmateriaal en mocht de klas proberen een spijker zo diep mogelijk in een blok hout te slaan! Wij zijn benieuwd welke klas de spijker het diepst krijgt.

Helm op, jasje aan en op naar de bouwplaats van De Kamerheer! Daar keken de kinderen hun ogen uit hoe de vakmensen van onder andere  Aannemingsbedrijf Dozy  bezig waren met allerlei bouwwerkzaamheden. Ook de kraanmachinist kreeg een spervuur van vragen!

'BOUWJOUWTOEKOMST?!' is een gastles over de bouw voor groep 7/8 van het basisonderwijs in de Gemeente Den Helder. Doel is het promoten van de bouw onder de jeugd. Wilt u ook meedoen met uw klas? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Woningstichting Den Helder (Sander Quartel, 0223 677677).

Volg de facebookpagina Samenbouwenaandenhelder voor meer informatie over projecten stadshart.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden