Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

A hundred things to do

Publicatiedatum: 26-11-2021

 

“A hundred things to do” voor Woningstichting Den Helder / Helder Vastgoed BV in Den Helder. En dat klopt ook. In de nieuwe Strategische Beleidsvisie 2021-2025 staat welke taken Woningstichting zich allemaal stelt.

Belangrijkste taak is en blijft natuurlijk het voorzien in betaalbare huurwoningen. De vraag naar woningen neemt toe en daarom investeert Woningstichting de komende jaren in de bouw van honderden nieuwe sociale huurwoningen.

Ten tweede onderhouden en verduurzamen wij ons bestaande bezit met als doel dat de huurder in een kwalitatief goed onderhouden en energiezuinige huurwoning kan wonen. Hiertoe isoleren wij onder andere daken, vloeren en gevels en plaatsen wij op vele woningen zonnepanelen. Ook zetten we ons in voor de leefbaarheid in de buurten door het creëren van een schone en veilige leegomgeving.

De aanpak van het stadshart en Nieuw Den Helder blijft onverminderd hoog op de agenda staan. In deze wijken realiseren we de komende vijf jaar een ruim aanbod van (sociale) huurwoningen en koopwoningen.

Benieuwd hoe wij onze taken gaan invullen? Bekijk de Strategische beleidsvisie 2021-2025!

 

Deel deze pagina