Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

90 woningen Duinroosstraat duurzamer en comfortabeler

Publicatiedatum: 23-12-2020

Helder Vastgoed bv gaat vijf flatblokken met in totaal 90 woningen aan de Duinroosstraat in de Gemeente Den Helder toekomstbestendig maken en verhoogt daarmee de duurzaamheid en het wooncomfort. Voor de werkzaamheden wordt geen huurverhoging in rekening gebracht.

Minder energiekosten door duurzame woning
Wij werken er naar toe dat al onze huurwoningen in 2050 Co2 neutraal zijn. Dit houdt in dat het energieverbruik terug moet worden gebracht. Dit kunnen we onder andere realiseren door woningen optimaal te isoleren en gebruik te maken van zonnepanelen en warmtepompen. Naast een duurzamere woning zorgen deze aanpassingen ook voor lagere energiekosten. 

Moderniseren uiterlijk flat en vergroten wooncomfort
Gelijktijdig met de verduurzamingswerkzaamheden gaan wij de vijf flats een nieuw fris uiterlijk geven en verhogen we het wooncomfort door het vergroten van de balkons. 

Fris en modern ontwerp
Het ontwerp is van Kokon Architectuur en Stedenbouw. Door gebruik te maken van diverse kleurschakeringen en uitdagende patronen krijgen de flatblokken een moderne en frisse uitstraling. Helder Vastgoed bv verwacht half 2021 te kunnen starten met de werkzaamheden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden