Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Fotowedstrijd: 100 Helderse Plaatjes. Maak kans op 1500 euro!

Publicatiedatum: 15-04-2022

In 2022 bestaat Woningstichting 100 jaar! Dit vieren we graag met de inwoners van deze stad!

Naast het grote 100 jaar Woningstichtingfeest van 26 t/m 28 augustus op Willemsoord organiseren we ook een grote fotowedstrijd: 100 Helderse Plaatjes! In samenwerking met Triade, Tekpark, Citymarketing Den Helder en School 7 bieden wij een uitdaging voor 100 fotografen uit onze stad of de nabije regio. Voor zowel amateurs als semiprofessionals, voor jong of ouder! Of je nu graag met je smartphone fotografeert of met een digitale camera; iedereen mag meedoen, die van fotograferen houdt!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op zaterdag 28 mei tussen 09.00-18.00 uur vindt deze grootste fotografie uitdaging van Den Helder plaats op en rond Willemsoord en de binnenstad. Na opgave hoor je een week vantevoren via de mail op welke tijd je waar verwacht wordt. Je krijgt drie tijdstippen en drie plekken waar je op deze dag moet zijn. Op iedere locatie ontmoet je gedurende de dag een andere fotograaf die je mee zal nemen in zijn/haar werk en je tips and tricks geeft over de opdracht die jij na iedere workshop zal gaan uitvoeren. Dit belooft een dag te worden waarin je volop inspiratie opdoet, maar ook de spanning zal voelen van de drie opdrachten die jij binnen de tijd zal moeten gaan uitvoeren!

Na deze dag ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie en een camera vol foto’s. Je krijgt hierna 1,5 week de tijd jouw drie beste foto’s te selecteren, eventueel te editen en in te sturen. Informatie over wat er precies van jou wordt verwacht en wanneer krijg je na opgave via de mail opgestuurd.

Uit alle Helderse plaatjes kiezen de fotografen 4 finalisten! Deze finalisten krijgen een laatste finaleopdracht! De foto’s van de 4 finalisten worden afgedrukt en vertoond in een expositie op het TEDX evenement op 25 oktober in Theater de Kampanje. Het publiek kiest deze dag de winnaar die naar huis gaat met een geldbedrag van maar liefst €1500!

 

Workshops vooraf

Wil je vooraf nog wat tips en tricks hebben over compositie, licht, sluitertijd, diafragma etc. Geef je dan op via bovenstaande websiteadres voor één of meer workshops in Triade:

  • Workshop basisfotografie: maandag 9 mei van 19.00-21.00 uur
  • Workshop editing: maandag 16 mei van 19.00-21.00 uur

Na de “shootdag” is er een unieke kans om les te krijgen van de vier fantastische fotografen! Zij geven in de week na het evenement workshops editing. Meer informatie krijg je hiervoor na opgave.

 

Fotografen

De vier betrokken professionele fotografen van 100 Helderse plaatje zijn:

 

Aanmelden

Wil je deze unieke ervaring niet missen en durf jij deze uitdaging aan? Meld je vanaf 18 april aan via: www.triade-denhelder.nl/100-helderse-plaatjes

  • Kosten deelname: €5,- per persoon (inclusief koffie/thee en wat lekkers gedurende de dag)
  • Kosten per workshop vooraf: €5,- per persoon (inclusief koffie en thee)

 

Meer informatie over het feest !00 jaar Woningstichting staat op https://www.facebook.com/100jaarWoningstichting 

 

Deel deze pagina