Regentonnen

Huurders van Woningstichting/Helder Vastoed BV mogen kosteloos een regenton laten plaatsen als de woning geschikt is voor het aansluiten van een regenton. Wij zijn blij dat u zich samen met ons wilt inspannen om waterverspilling tegen te gaan. Dat is goed voor het milieu en dus goed voor iedereen. De regenton kunt u zien als een eenmalige schenking.

Aanvragen regenton

Huurt u een woning van Woningstichting Den Helder of Helder Vastgoed BV en wilt u een regenton? Stuur dan een mail met uw naam, adres en contactgegevens naar : regentonwsdhnl

Onderhoud regenton

Het onderhoud aan de regenton komt voor uw eigen rekening. Denkt u hierbij aan het verwijderen van bladeren in de herfst, het legen van de ton in de wintermaanden om bevriezing te voorkomen of het vervangen van defecte onderdelen.