Koopwoning

 

Heerlijk wonen in de luwte van de stad. Lyceumhof betekent wonen in een parkachtige omgeving aan de rand van het Timorpark met alle voorzieningen die het stadshart biedt op loopafstand.

Op de plaats van het vroegere lyceum is in 2012/2013 dit fraaie appartementencomplex gebouwd dat aan alle eisen van onze moderne tijd voldoet qua bouwwijze en isolatie. Het Lyceumhof is van het “gas af”. Dit betekent voor u als eigenaar lage energie lasten. De appartementen zijn heerlijke ruim en prima gesitueerd.

Op de 3e verdieping bieden wij u nu dit appartement met “tuinkamer” aan waar direct gewoond kan gaan worden. Gelegen met het zicht op het Timorpark met een berging op de begane grond.

Vanuit de fraaie centrale hal met postvakken zijn de woonetages zowel per trap als per lift te bereiken. Bent u op de verdieping dan loopt u over een fraaie hal/galerij richting het appartement zelf. Met twee slaapkamers en een lekkere woonkamer met open keuken heeft u aan ruimte geen gebrek. De badkamer met 2e toilet en het gastentoilet zijn uiteraard keurig betegeld. Tevens heeft u met een Tuinkamer een ruimte die u zelf naar wens in kan vullen. De Tuinkamer is bereikbaar via een vaste trap in de woonkamer.

Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging dan laten wij u graag de voordelen van wonen in het Lyceumhof zien.

  • Indeling appartement: hal, toilet, cv kast, bergruimte met wasmachine aansluiting, badkamer met toilet, 2 slaapkamers en woonkamer met keuken. En een vaste trap brengt u naar de tuinkamer.

 

Algemeen

  • Plaats Den Helder
  • Complexnaam Het Lyceumhof

Kosten

  • Vraagprijs € 330.000,00
  • Prijs voorwaarden Kosten koper
  • Servicekosten € 192,00

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden